products

Φίμπεργκλας ορθοπεδικά αναλώσιμα ταινιών πολυεστέρα πετώντας για τον εξωτερικό επίδεσμο σταθεροποίησης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE,ISO
Ποσότητα παραγγελίας min: 500rolls
Τιμή: $1-3/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Foil τσάντα συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50000 pc/pcs το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Ταξινόμηση οργάνων: Κατηγορία Ι Τύπος: Σάλτσες και προσοχή για τα υλικά
Χρήση: Προστασία Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Φιλική προς το περιβάλλον
πλεονεκτήματα: Αβλαβής στις ανθρώπινες υγείες εφαρμογή: Κλινική, νοσοκομείο
Υψηλό φως:

ταινία περικαλυμμάτων επισκευής σωλήνων

,

αυτοκόλλητο περικάλυμμα επιδέσμων


Περιγραφή προϊόντων

 

Φίμπεργκλας ορθοπεδικά αναλώσιμα ταινιών πολυεστέρα πετώντας για τον εξωτερικό επίδεσμο σταθεροποίησης

 

Υλικό

πολυεστέρας, ίνα υάλου

Βάρος g/m2

230g

Μέγεθος

5cmx3.6m, 7.5cmx3.6m, 10cmx3.6m, 12.5cmx3.6m, 15cmx3.6m

Χρώμα

άσπρος/πράσινος/μπλε/κίτρινος/κόκκινο

Με τις εισαγόμενες πρώτες ύλες και το υφαντικό υπόστρωμα προηγμένης τεχνολογίας, την πλαστικότητα και την ευελιξία, και την τακτοποιημένη άκρη σπασιμάτων. Η κολλώδης και κατάλληλη θερμοκρασία απελευθέρωσης θερμότητας κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μικρή διακένωση μετά από να θεραπεύσει, αποβάλλει αποτελεσματικά τη συμπίεση δερμάτων, να φαγουρίσει και άλλα ανήσυχα συμπτώματα. Η μοναδική διαδικασία παραγωγής και επιστρώματος, μπορεί να αποφύγει τη μακροχρόνια αποθήκευση που προκαλείται από την απόθεση πολυμερών πηκτωμάτων, να εξασφαλίσει τη χρήση εύκολου να ανοίξει.

Χαρακτηριστικά:

1) Απλή λειτουργία: Λειτουργία θερμοκρασίας δωματίου, λίγος χρόνος, καλό φορμάροντας χαρακτηριστικό γνώρισμα

2) Υψηλή σκληρότητα & ελαφρύς: 20 φορές σκληρός από τον επίδεσμο ασβεστοκονιάματος ελαφρύς επίδεσμος ασβεστοκονιάματος υλικού και χρήσης λιγότερο από Το βάρος του είναι ασβεστοκονιάματα 1/5 και το πλάτος του είναι ασβεστοκονιάματα 1/3, τα οποία θα μπορούσαν να μειώσουν το φορτίο πληγών.

3) lacunary (δομή πολλών τρυπών) για τον άριστο εξαερισμό: Η μοναδική πλεκτή καθαρή δομή σιγουρεύεται τον καλό εξαερισμό αέρα και αποτρέπει το δέρμα υγρό και καυτό & τον κνησμό

4) Γρήγορη οστεοποίηση (σύμπηξη): Σε 3-5 λεπτά μετά από ανοικτό η συσκευασία και θα μπορούσε να αντέξει το βάρος μετά από 20 λεπτά, αλλά την ανάγκη επιδέσμων ασβεστοκονιάματος 24 ώρες για την πλήρη σύμπηξη.

5) Άριστη διείσδυση ακτίνας X: Η καλή των ακτίνων X δυνατότητα διείσδυσης κάνει τη φωτογραφία ακτίνας X σαφώς χωρίς να αφαιρέσει τον επίδεσμο, αλλά η ανάγκη επιδέσμων ασβεστοκονιάματος αφαιρεί για να κάνει την των ακτίνων X επιθεώρηση.

6) Υψηλή ποιότητα στεγανοποίησης: Η υγρασία - το απορροφημένο τοις εκατό είναι 85% λιγότερο από ο επίδεσμος ασβεστοκονιάματος, ακόμη και η υπομονετική αφή η κατάσταση νερού, αυτό θα μπορούσε ακόμα να κρατήσει ξηρός στη θέση τραυματισμών.

7) Κατάλληλη λειτουργία & φόρμα εύκολα.

8) Άνετος & ασφαλής στον ασθενή/το γιατρό: Το υλικό είναι φιλικό στο χειριστή και δεν θα γίνει ένταση μετά από τη σύμπηξη.

9) Ευρεία εφαρμογή

10) Ευνοϊκός για το περιβάλλον: Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον, το οποίο δεν θα μπορούσε να παραγάγει το μολυσμένο αέριο μετά από την ανάφλεξη.

Χρήση:

1) Βάλτε το μαξιλάρι (σπείρα βαμβακιού ή βαμβάκι slipcover) στη θέση χειρουργικών επεμβάσεων.

2) Φορέστε τα χειρουργικά γάντια.

3) Επιλέξτε την κατάλληλη προδιαγραφή σύμφωνα με τη θέση χειρουργικών επεμβάσεων.

4) Βυθίστε το ρόλο στο νερό θερμοκρασίας δωματίου (21-24°C) για 4-6 δευτερόλεπτα και τον συμπιέστε 2-3 φορές σταθερά. Εάν το μαγκάλι νερού από 21-24°C κονταίνει το χρόνο βύθισης, ενώ το δοχείο ψύξης από το νερό 21-24°C μακραίνει το χρόνο.

5) Enwind σπειρωειδώς Επικάλυψη του προηγούμενου στρώματος από το μισό ή τα δύο τρίτα του πλάτους ρόλων. Να διατηρήσει την κατάλληλη ένταση είναι πολύ σημαντική και παίρνει την προσοχή για να αποφύγει την υπερβολική συμπίεση. Η δύναμη μπορεί να καθοριστεί από τον αριθμό στρωμάτων χρησιμοποιούμενων. Ακριβώς 3-4 στρώματα παρέχουν ένα μη-ζυγίζω-ρουλεμάν σειράς χυτό και 5-6 στρώματα είναι χαρακτηριστικά επαρκή για την βάρος-συμπεριφορά χυτή.

6) Πρόσθετος μετά από αρχικό πρέπει να επικαλυφθεί σε το για να επιτύχει την καλή σχηματοποίηση. Enwind ο ρόλος σε 3-5 λεπτά μετά από να βυθίσει στο νερό επειδή μετά από εκείνο τον χρόνο θα είναι σύμπηξη.

7) Ομαλός και τρίψτε την επιφάνεια για να επιτύχετε την καλή επαφή μεταξύ των στρωμάτων. Κρατώντας τις βοήθειες ομαλότητας το περικάλυμμα.

Επιτρέψτε περίπου 10 λεπτά για την ικανοποιητική σύμπηξη και αφήστε την κίνηση ασθενών όχι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα μπορούσε να αντέξει το ηλεκτρικό βάρος μετά από 20 λεπτά.

8) Θα μπορούσε να είναι, τακτοποίησε ή αφαίρεσε με τον παραδοσιακό χυτό εξοπλισμό πριονιών.

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618653155720

WhatsApp : +8618653155720